Expositie “In de Spotlight”

Fotojeanique exposeert met haar unieke fotoserie “In de Spotlight” in Assen bij Mannenmode de Rooij

Vanaf 1 april 2022 exposeert Fotojeanique (Jeanique van den Berg) haar unieke foto’s bij Mannenmode de Rooij in Assen. Met deze expositie wil Jeanique het wonderlijke dierenrijk (letterlijk) in de spotlight zetten, om ons weer bewust te maken van wat de natuur voor moois en bijzonders te bieden heeft en dit te koesteren.

De foto’s van Fotojeanique worden wereldwijd gewaardeerd en omschreven als inspirerend, creatief en uniek. Haar foto’s worden gepubliceerd in boeken en tijdschriften, hebben in kalenders van National Geographic gestaan en winnen regelmatig prijzen. 

Al van kleins af aan is Jeanique gefascineerd door dieren en de natuur waarin zij leven. Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in haar foto’s. Jeanique heeft de opleidingen tot manager dierverzorger en fotograaf gevolgd. Ze heeft jonge dieren grootgebracht, gewerkt in dierenparken en opvangcentra in binnen- en buitenland. Met deze ervaringen brengt zij dieren op bijzondere wijze in beeld, waarin zij het karakter en het gevoel wat zij bij het dier heeft op een unieke manier overbrengt. 

Jeanique wil graag mensen inspireren. De natuur en wildlife dichter naar de mens brengen met de boodschap dit te koesteren. “Dieren en natuur hebben geen stem. Door ze in beeld te brengen, en hiermee een gevoel op te wekken bij mensen, hoop ik de dieren een stem te geven en mensen te laten realiseren wat voor moois de wereld te bieden heeft en dat we ervoor moeten zorgen dat dit blijft bestaan.” 

Het werk van Fotojeanique is vanaf 1 april tot 1 juli te bezichtigen bij Mannenmode de Rooij in Assen. U kunt uw bezoek combineren met een bezoek aan het winkelcentrum van Assen en het Drents Museum, dat vlakbij de winkel gelegen is. 

Website Fotojeanique:

www.fotojeanique.com 

Adres Mannenmode de Rooij:

Marktstraat 1, Assen

www.mannenmodederooij.nl

error: This photo is protected against copying. If you want to order this photo please send me a mail for more information. info@fotojeanique.nl