Exposities

Fotojeanique exposeert regelmatig op verschillende locaties in Nederland. Bekijk hier het actuele overzicht van exposities waar de werken van Fotojeanique te zien zijn.

1 april – 25 mei 2021 Expositie Art-Quake Assen Forum

Fotojeanique exposeert vanaf 1 april 2020 in het Forum in Assen bij Art-Quake.

www.art-quake.nl

1 t/m 29 mei 2021 Hattemse Kunstmaand

Tijdens een mooie wandeling door de binnenstad kunnen liefhebbers op een veilige manier kunst beleven. Bewonder van 1 mei t/m 29 mei raamexposities in de etalage van winkeliers en lees meer over de gebruikte technieken en interessante achtergrond verhalen over de totstandkoming van het kunstwerk. Loopt u mee langs deze kunstroute en krijg een unieke kans om het werk van regionale kunstenaars te bewonderen.

www.visithattem.nl

7 en 8 augustus 2021 Atelierroute de Beetse en Ter Borg

Gecancelled wegens corona maatregelen

Een weekend vol kunst en kunstnijverheid in het decor van het mooie Westerwoldse landschap.

U bent te gast bij kunstenaars en particulieren die hun atelier en tuin voor u openstellen en zo’n 40 deelnemers – amateurs, professionals en cursisten de gelegenheid geven hun werk te presenteren. De deelnemers staan het hele weekend klaar om u te vertellen over hun inspiratiebronnen en werkwijzen. Op een aantal locaties wordt muziek gemaakt en hier en daar kunt u even bijkomen met een hapje en drankje. In 2006 kwam een aantal kunstenaars op het idee om hun werk aan het publiek te tonen. Zij deden dit door op verschillende locaties in de Beetse hun werk te laten zien. De belangstelling en het enthousiasme was groot en aldus werd besloten om deze wijze van ‘kunst laten zien’ meer gestalte te geven. En zo begon de Atelierroute de Beetse & ter Borg. Nu, zoveel jaren verder, is de atelierroute een vast terugkerend evenement geworden in het mooie kunstdorp Sellingen en is niet meer weg te denken.

www.atelierroutedebeetseterborg.nl

error: This photo is protected against copying. If you want to order this photo please send me a mail for more information. info@fotojeanique.nl