Kunstroute Pinksteren

Kunstroute Pinksteren Sellingen-Zuid

Elk jaar met Pinksteren organiseert een groep kunstenaars uit Sellingen een mooie kunstroute. Deze kunstroute brengt je langs verschillende locaties in Sellingen-Zuid. Hier stellen de kunstenaars hun huis en tuin ter beschikking om hun werken en die van hun zomergasten tentoon te stellen. Fotojeanique en Vilma-Art zijn samen één van die locaties. Doordat er elk jaar andere gasten op de locaties uitgenodigd worden, is het een hele diverse kunstroute.

Al een paar jaar trekt deze route in twee dagen meer dan 1000 bezoekers. Het is een promotie voor de kunst in Westerwolde en omgeving. Tijdens de route is er de mogelijkheid om kunst te kopen of om een opdracht te geven voor het maken van een mooi persoonlijk kunstwerk. Combineer je bezoek met een wandeling door de prachtige natuur van Westerwolde. Of neem je fiets mee en rij een van de fietsroutes die Westerwolde rijk is.

Op onze locatie:

Ontdek sprookjesachtige schilderijen geïnspireerd op oa het verhaal van Alice in Wonderland en bewonder de foto expositie van dieren en natuur die in de spotlight worden gezet. Je loopt door naar de theetuin waar zelfgemaakte taart en thee geschonken worden en Alice in Wonderland de rode draad is. Theekopjes hangen in de bomen en witte roosjes worden rood geverfd. In diverse hoekjes zijn schilderijen, elfjes en uilenveren verscholen. Bekijk hieronder de foto’s van onze locatie tijdens de Kunstroute Pinksteren

Meer weten?

Meer weten over de andere locaties en kunstenaars die je tijdens de kunstroute kunt bezoeken? Klik hier. Meer foto’s van de andere locaties tijdens de kunstroute zien? Volg Kunstroute Pinksteren op Facebook.

error: This photo is protected against copying. If you want to order this photo please send me a mail for more information. info@fotojeanique.nl